söndag 31 augusti 2008

Underbara Cannes!







Har nu kommit hem från Cannes! Det har varit sköna dagar, ca 30 grader varmt och strålande sol. Lite shopping, mycket god mat i trevligt sällskap. 

tisdag 26 augusti 2008

Senil?

Måste berätta, hörde på jobb om en elev som gått på skolan tidigare. Hon hade precis börjat och var därav inte så bra på svenska än. Hennes lärare hette Cecilia och hon skulle ha tag i henne. Hon gick in på kontoret och frågade efter:
- Senilia?

Cannes väntar!

Ska åka till Cannes i morgon, ska bli härligt bara jag kommer dit. Är lite flygrädd, men min man säger att det är det säkraste sättet att färdas, statistiskt sett. Fast det hjälper inte. 
Har till på köpet dragit på mig värsta förkylningen. Är det inte typiskt när man ska resa bort? Fick tips om Earplanes, pluggar som man sätter i öronen som ska utjämna lufttrycket. Hoppas de fungerar!
Vad gnällig jag låter...
Det ska bli toppen att åka till Cannes!!!! Bara sex tjejer, utan män och barn i några dagar!

söndag 24 augusti 2008

Fotbollsmatch


I lördags tittade jag på M:s fotbollsmatch, det regnade konstant. Tjejerna var jätteduktiga men tyvärr slutade det med förlust...

Klart!


Nu är det klart, A är nöjd!

A:s rum


Så här fint blev det!

Förefoto

Ommöblering


Bestämde mig för att ge A ett nytt rum. Så här såg det ut från början.

lördag 23 augusti 2008

Malmöfestivalen


Så var det sista dagen på Malmöfestivalen, vi åkte in för att äta och titta på Mamma Mia. Barnen börjar bli stora, de vågade smaka något nytt. Både Langos och Kycklingspett med nudlar smakades det av och uppskattades. Har nu sett filmen alla pratar om och jag måste säga: Gå och se den på teatern! Inget fel på filmen, men Streep är faktiskt runt 60 och mamman ska vara runt 40. Missförstå mig inte, ser jag ut som Streep när jag är 60 skulle jag vara överlycklig. Men det blir inte riktigt bra i filmen, men den är helt klart sevärd!

Första skoldagen i klass 3

Första skoldagen i klass 1

Tre söta tjejer!

torsdag 21 augusti 2008

Mer från Fridas gård

Inköp från Fridas gård


I helgen var jag och syrran på Fridas gård i Haglösa utanför Trelleborg. Man vill ha allt när man är där, jag nöjde mig en några få saker denna gången.

söndag 17 augusti 2008

Barnloppis

Jag och äldsta dottern har precis varit inne på den årliga Barnloppisen i samband med Malmöfestivalen. Det var inte så mycket folk där idag, kanske var det mer folk i går eftersom det var första dagen. Vi hittade i alla fall några fynd (enligt min dotter). Det är ganska lustigt vad folk försöker sälja på loppisar t ex söndriga saker, give-a-way saker och McDonalds leksaker. Nåja det är kanske någon som köper det...

Mys i soffan

Gott!

En tigerindiancowboy?

Lördag i Tygelsjö


På besök i våra vänners nya fina hus i Tygelsjö. Vi hade det trevligt och blev bjudna på god mat!

fredag 15 augusti 2008

Äntligen fredag

Äntligen fredag! Idag började Malmöfestivalen, så jag och tjejerna åkte in. A sänkte en brandman, jag käkade thaimat, M ville titta på allt och A undrade när vi skulle hem och om vi var på väg till bussen, ungefär var tionde minut. Allt var som vanligt.

Kräftskiva!


Minikräftskiva!

lördag 9 augusti 2008

Avslöjande klädsel

Tjuvar upptar en stor del av min yngsta dotters tankar. Hon frågar ofta hur de ser ut, jag förklarar att de ser ut som vanliga människor. Att man inte kan se vem som är en tjuv. Efter att ha tänkt en liten stund säger hon att man kan se vem som är en tjuv, först så har de ju någon sak i handen som inte är deras och för det andra så kan man se det på kläderna. Hur då undrar jag? Jo, de har ju faktiskt svart och vit randiga tröjor på sig!

torsdag 7 augusti 2008


Den här fina kannan fyndade jag på halva priset!! 

Poolen


Pooldäcket är snart färdigt. Visst blir det fint!


Så här krusig i håret är man efter 3 veckors flätor i Turkiet!

söndag 3 augusti 2008

A(6 år) och jag sitter och ser en svensk film där ett par börjar ha sex. (De har de mesta av kläderna på.)
A: Mamma, vad heter det när man gör så?
Jag: Ja, man brukar säga att man älskar.
A: Jasså, jag trodde det hette knulla.

fredag 1 augusti 2008

My


Barnvakten för dagen!